mortep#34
Én meg sokadszorra írom le, hogy egy kattal azért nem kellen indulnia a banzájnak. Kvra nehéz betenni egy pipát esetleg captcha-t az OK gomb elé. Eléggé valószínű hogy ez szándékosan lett így elkészítve mert a MS. nyilvánosan bevallott célja az volt, hogy minél többen térjenek át win10-re. Egyszó mint száz, NEMCSAK a user a hibás, ne mosdassuk már a szerecsent.
Az logikus meg alap, hogy upgrade előtt mentünk. De ha upgrade után odaveszik minden doku meg beállítás, akkor minden oké? Pirospont Májkroszoftnak? A renccergizda trehány ha admin jogokat delegál mindenkinek, viszont ha mezei juzerként el lehetett indítani az upgradet akkor no comment... amúgy én arról a helyzetről írtam, amikor AKAROD az upgradet viszont azt elsőre nem tudod megoldani clean isntallal... teccikérteni?
Jó ez a töredék annyi hardvert kell támogatnia duma, linux erre rácáfol, az apple is rácáfolna ha olyan lenne az üzleti modelje.
Leginkább netezni használtam de ez mellett sok másra is és azért hoztam fel példának mert tökéletesen megoldották az upgrade meg a frissítési rendszert, Windowsnál ez pont a word miatt nem menne? LOL :D
Amúgymeg régebb a linux mint distrónál azt mondták, hogy nem tudjuk megoldani a biztonságos upgradet, a clean installt ajánljuk... korrekt, ugyanakkor lehetőség volt rá, h. szürkén upgradeld.