mortep#25
Ja, egyetlen kattintással elindítottad az upgradet, míg a telepítő már ott figyel a gépeden... ez nem korrekt akármit mondasz, nem véletlenül panaszkodnak a júzerek és jogosan. Megnyugtatóan tiszta oprendszert elsőre nem tudtál telepíteni Win7 licensz kulcsal (win8-al nem tudom, mert nem próbáltam), először upgrade, mert ellenőriznie kell gépenként az érvényes softot és esetleg utánna clean install a win7 kulcsal. Ezt eljátszani egy 40, 50, 60 vagy mégtöbb pc-ből álló gépparkkal... hát megnéznélek egy ilyen meló után mennyire lennél MSpárti.
Ami a clean installt illeti az applenél, még lional érkezett a melós macbook pro, azóta sem kellett újratelepíteni, csak upgrade. Perpill a sierránál tartok... EU pályázat révén kaptunk thinkpadeket skylake cpukkal, korrekt vas lenne de a windos végett az 5 éves mac nyomába sem ér, de tényleg. Az otthoni desktopomon majdnem egy évtizedig reinstall nélkül használtam ubuntut, 6ostól (talán) végigupgradeltem 12ig és akár hiszed akár nem, működött! Szval úgy tűnik a clean install az windos-berkekben mérvadó. Utoljára szerkesztette: mortep, 2017.03.29. 19:57:50