PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás


  • Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?


    - Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.


  • Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?


    Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"



  • Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?


    Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK


  • Normen76
    #7264
    67 milla eladott játékból csak a steamen 20 millió bann, nem számítva a többi platformot ahol a jóég tudja mennyi csaló van, volt. A legrosszabb becslés szerint is minden harmadik játékos csal.... És most azokról beszélünk, akik le is buknak. Ez nagyon durva arány. Beledughatjuk a fejünk a homokba, mondhatjuk, hogy én nem láttam egyet sem, nincsenek, ez csak hiszti... hivatalos infó.. ennyi. Nincs mit ragozni, nincs mit tagadni. Más kérdés hogy van aki nem foglalkozik evvel, élvezi a játékot stb. Némelyik csaló annyira noob amúgy, hogy csíterkedéssel is a padlón marad végül ezért nem annyira feltűnő, illetve full nem is érdekli mi van körülötte. Megveszi a havi csitjét, felmegy baromkodni két csík felszívása között és nem érdekli mi megy körülötte.. felfoghatatlan dolog, de pl. a kínai játék kultúrában ez nem elítélendő dolog, ne érzik azt, hogy ezzel rosszat tesznek. A netkávézókban előre telepített csítekkel adják ki a gépeket… és ez tényleg így van. Nekik ez olyan mint egy MMO RPG-ben egy táska mod, vagy az acton barok testre szabása kb. Nekik ez természetes. Ezért hagytam abba már elég rég, felesleges harc a csiterekkel (persze néha visszatérek). Ahhoz nem vagyok elég ügyes, hogy tudjam élvezni a játékot a csiterekkel együtt. Van aki van annyira jó, hogy bedarálja őket is. Sajnos átlagos 40+-os reflexekkel már amúgy is hátrányból indulok :) Megjegyezném, nagyon naív az, aki azt gondolja, hogy más online lövöldékben jobb a helyzet. Az arány kb. mindenhol ez. Nagyon egyszerű, nagyon könnyű sajnos a kliens oldalon feltörni a játékokat, ezt soha nem fogja tudni kivédenei teljesen egy kiadó sem. Az összes pénzt amit keresnek, erre költhetnék, akkor sem lenne 100%-os módszer. Sajnos ez van, ez az emberek világa :) Persze ettől még a PUBG összességében egy nagyon jó, és végülis sikeres játék. Ezt sem lehet vitatni.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.02.06. 13:24:36