7342
PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Wreck86

Itt minden infó megvan:
    https://pubg.fandom.com/wiki/Controls
    Utoljára szerkesztette: Wreck86, 2023.07.10. 13:19:12
  • Jim Morrison
    talán ctrl+1 2 3 4 5 6 alapbol a bind
  • kamionosjoe
    Hogy kell a kocsiban egyik helyről a másik helyre átülni?
  • kamionosjoe
    Hali. Valaki játszik még ezzel?
  • ntex
    Január 12.-től F2P modellre vált a játék

Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.12.10. 14:20:56
  • RatBaG #7297
  • Dency
    Egy kicsit off:
    Vadnyugatos battle royale készül : Grit
    Tegnap és ma volt megint playtest, alul kérhettek hozzáférést, valószínűleg a kövi playtestre megadja.
    Nézzetek rá, nyomtam vele én is párat. :) Még ne várjak sokat a jelenlegi állapotában.
  • akyyy
    hát, squadba szinte nincsenek botok, de solo/duo 97%-a bot.
  • ntex
    Mert az a kínai - koreai szerverek régiója és még mindig ott játszanak a legtöbben a PUBG-vel.
  • akyyy
    én VPN-el játsztok szingapúri szerveren, sokkal több bot, kevesebb profi játékos (persze akad így is), ping nem olyan hű de nagy hogy játszhatatlan lenne, (engem nagyon zavar, amikor 5 percet várok, mire leérek a repülőről, és egyből "megölnek kispisztollyal", inkább lootolok fél órákat, és hajjlak meg utánna :DD

jah és a leg durvább, hogy a SEA szerveren van pályaválasztó
  • ntex
    Több volt de kb 2 hete visszavették a számukat, mi alig találkozunk azóta botokkal a meccseken.
  • Dency
    Valószínű hogy azért is kevesebbnek érezni a csalókat mivel több a bot a meccsekben.
  • ntex
    Pedig csaló tényleg sokkal kevesebb van mostanában. Amit írsz valószínűleg azért van, mert mostanra kb tényleg csak nagyrészt a kemény mag maradt meg a játék mellett, a casualabb réteg meg mással játszik már rég.
    Utoljára szerkesztette: ntex, 2021.04.30. 12:14:02
  • undY1ng #7289
    Remélem arra jobban ráfókuszálnak, mert számomra ez a "játék" játszhatatlan. Gondoltam így félévvel később ránézek, hogy mizu:

Amennyire szerettem az elején, olyan nagy lett az utálat. Még hagyján hogy pályákat se tudsz választani de hogy ennyire vérprofi lenne mindenki... hagyjuk már. 6 játékból (ami összesen nem volt 35p) instant halál még hármas védelemmel is. Gondolom nem véletlen az az 50% mixed értékelés és 3000 órások írják, hogy teli van csalóval. :)
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2021.04.30. 11:54:54
  • ntex
    Lehet bejelentik hamarosan a PUBG 2.0-t!
  • undY1ng #7287
    Én ugyan nem görcsölök rajta, de kíváncsi vagyok rá, hogy még ki játszik vele innen. Már 1-2 hónapja nem néztem rá, más dolgokba fogtam, de attól még ez lesz a legjobb BR bárim is történjen.
    Utoljára szerkesztette: undY1ng, 2020.10.02. 00:28:15
  • lonvard
    Nem tudom mit görcsölsz ezen a tolás-nemtoláson. :) Én szeretek játszani vele, amikor hangulatom van hozzá. Olyankor az a fantáziám, hogy mint a Lőj a vadászra című filmben, elrabolták a lányomat, és arra kényszerítenek, hogy azon a szigeten küzdjek meg 99 másik szerencsétlennel. Ha nem megyek bele, megölik a lányt, így hát belemegyek. :)
  • undY1ng #7285
    Valaki még tolja? xD
  • Szabi #7284
  • Dency
    Megjött a drop
  • undY1ng #7282
    Beléptem kíváncsiságból, hogy milyen az új BP...lvl 100 reward egy ócska SIMA mini14 skin (és a többi is elég gyér). Eddig voltak kill számlálósak most meg kb. semmi.
  • lonvard
    Most játszogatok vele, próbálgatom az új fülest. Hát nem tudom gyerekek, én még mindig nagyon élvezem az fps solo-t. Azt kell mondjam valamivel jobban is, mint régen. Csata közben sosem tudom, hogy bottal vagy emberrel kell harcolnom, ez megtartja a feszültséget. Kicsit több terem van érvényesülni. Szerintem még mindig ez a játék szimulálja legjobban az igazi harcot. Nézegettem, hogy a pro streamerek azok kutyázzák és nem nagyon játszanak vele, de nekem mint amatőr játékosnak szerintem jobb lett a játék. Persze még nem játszottam vele sokat, de amit igen, azon tök jól szórakoztam.
  • ntex
    4 hónapja letöröltem, azóta rá se néztem... Nem is hiányzik. Szép volt, jó volt a 4000 óra, de én már elengedtem ezt a játékot végleg.
  • undY1ng #7279
    Utóbbi hozzászólásomnál kb. még 2 hétig tartott a varázs, azóta hozzá se nyúltam... Másnál mi a szitu?
  • Dency
    Shotgun az arcba:

sprEEEzy shotgun moment
    Utoljára szerkesztette: Dency, 2020.07.03. 16:57:28
  • undY1ng #7277
    Pedig most kezdtem beindulni újra... Jó kis ump nagyon imba lett!
  • ntex
    Ennek a játéknak annyi...
  • RatBaG #7275
  • RatBaG #7274
    Pont a hétvégén töröltem, hogy felszabaduljon a a 30 gb.
  • undY1ng #7273
    És én még képes voltam ezt a BP-t megvenni és végigszenvedni lvl 90-ig... bár a táncért komolyan mondom megérte. Aztán delete..
  • Jim Morrison
    én kb 1 éve vegetáltatom. Pedig ránézésre jó kis frissítések voltak. kár érte, squadban kíváló szórakozás - lenne :(
  • Running
    Ez a játék RIP. Az utóbbi fél évben teljes félrement minden. Vikendi megjelenéséig királyság volt, azóta lejtmenet. Töröltem én is, Cod most kiváló szórakozás.
  • ntex
    Én 4000 óra után leraktam, már több mint 1 hónappal ezelőtt, egyúttal le is töröltem a gépről. Amíg a csalók áradatával nem kezdenek végre valamit addig nem is fogom visszarakni, az biztos. Nem is bánom, sokkal nyugodtabbak a napjaim mióta nem játszok ezzel.
  • akyyy
    hű de népszerű a játék :D
    mikor is jelent meg? 2017 tavasza, azon év júliusába vettem meg, és most lett meg pár napja az 1000 órám
  • undY1ng #7268
    Megerősítem, mióta kijött az új BP és toljuk, kb. minden második meccsen ha nem is csalók által, de nagyon különös mód halunk. De aztán a report után másnap belépésnél jön az üzenet, hogy köszönik a reportot és az illetőt bannolták. :)
    Pedig nagyon jó kis BR játék, de úgy tűnik 1000+ óra játék után kezdjük feladni a harcot...
  • Running
    MMO-knál meg tudják oldani, hack&slash játékokban is meg tudják oldani, hogy ne legyen dugig csalóval. 2004 óta játszok ilyenekkel, konkrétan pár alkalomra emlékszem, amikor csaltak ezekben. FPS-ben is megoldhatónak kéne lenni, szerintem. Mondjuk semmit nem értek hozzá, csak furcsa a különbség. Mondjuk az is sokat segítene, ha valami személyes adatot kéne adni a megvásárolt játékhoz, aztán ha lebuksz vállaltad a pénzbüntetést, vagy valamit, a hardver bann mellett. A csalás fejlesztőinek meg instant 3 év letöltendő.
    Nyilván ezek közül semmi nem fog megvalósulni, mert pénz beszél, kutya ugat.
  • Normen76
    Valamit talán javítana a helyzeten, de ne feledd.. csak azt lehet bannolni, aki lebukik. Naponta találnak kerúlő utakat ugyanarra a típusú csalásra. Ha épp tudják szűrni, két nap múlva módosítják a csalást, és megy minden tovább. A baj eredendően ott van, hogy túl könnyű feltörni kliens oldalon egy játékot. Onnantól csak részletkérdés, hogy miképpen csalnak. A Stadia szerű megoldások, a játékok streamelése lenne a megoldás erre, de a nagy input lag miatt soa nem lesz kb. egy PUGB szerű játék, szerver oldalról futtatva teljes mértékben. Bár, soha nem ondjuk, hogy soha. Nem lehet tudni mennyit feljődik az informatika, teszem azt 10 év múlva :)
  • Running
    Hardver bann megoldaná, de jó biznisz 10x annyit eladni egy játékból a csalások miatt.
    Utoljára szerkesztette: Running, 2020.02.06. 13:38:38
  • Normen76
    67 milla eladott játékból csak a steamen 20 millió bann, nem számítva a többi platformot ahol a jóég tudja mennyi csaló van, volt. A legrosszabb becslés szerint is minden harmadik játékos csal.... És most azokról beszélünk, akik le is buknak. Ez nagyon durva arány. Beledughatjuk a fejünk a homokba, mondhatjuk, hogy én nem láttam egyet sem, nincsenek, ez csak hiszti... hivatalos infó.. ennyi. Nincs mit ragozni, nincs mit tagadni. Más kérdés hogy van aki nem foglalkozik evvel, élvezi a játékot stb. Némelyik csaló annyira noob amúgy, hogy csíterkedéssel is a padlón marad végül ezért nem annyira feltűnő, illetve full nem is érdekli mi van körülötte. Megveszi a havi csitjét, felmegy baromkodni két csík felszívása között és nem érdekli mi megy körülötte.. felfoghatatlan dolog, de pl. a kínai játék kultúrában ez nem elítélendő dolog, ne érzik azt, hogy ezzel rosszat tesznek. A netkávézókban előre telepített csítekkel adják ki a gépeket… és ez tényleg így van. Nekik ez olyan mint egy MMO RPG-ben egy táska mod, vagy az acton barok testre szabása kb. Nekik ez természetes. Ezért hagytam abba már elég rég, felesleges harc a csiterekkel (persze néha visszatérek). Ahhoz nem vagyok elég ügyes, hogy tudjam élvezni a játékot a csiterekkel együtt. Van aki van annyira jó, hogy bedarálja őket is. Sajnos átlagos 40+-os reflexekkel már amúgy is hátrányból indulok :) Megjegyezném, nagyon naív az, aki azt gondolja, hogy más online lövöldékben jobb a helyzet. Az arány kb. mindenhol ez. Nagyon egyszerű, nagyon könnyű sajnos a kliens oldalon feltörni a játékokat, ezt soha nem fogja tudni kivédenei teljesen egy kiadó sem. Az összes pénzt amit keresnek, erre költhetnék, akkor sem lenne 100%-os módszer. Sajnos ez van, ez az emberek világa :) Persze ettől még a PUBG összességében egy nagyon jó, és végülis sikeres játék. Ezt sem lehet vitatni.
    Utoljára szerkesztette: Normen76, 2020.02.06. 13:24:36
  • ntex
    Továbbra is siralmas a helyzet csalók terén is:
    https://leet.hu/2020/02/06/tobb-mint-20-millio-csalot-bannolt-idaig-a-pubg-corp/