Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Igazából csak simán férleértitek amit írok és magatokra vesztek mindent, mert eleve negatív hangsúllyal olvassátok magatokban amit írok, holott ha átolvasnátok újra, tisztán csak a tartalmát, akkor rájöhetnétek, hogy a negatív dolgok 90%-át odaképzelitek csak, mert legbelül eldöntöttétek, hogy egy geci vagyok :D Én most is csak leírtam, hogy a tényeg nem azok amiket Rocco állít, hogy 95% lagol, hanem pont fordítva, kb 5-10% lagol nagyon durván a többieknek játszható. Nem hibátlan, hanem csak játszható. A maradék 5-10%-nál van valami egyéb hiba, ami pont annyit ront rajta, hogy játszhatatlan lesz. Én egy pillanatig sem állítottam semmi mást :) Azzal pedig te sem vagy képben, hogy mit is jelent az Early Access. Ezt sem rossz indulatból írom, hanem tény. Az EA nem azt jelenti, mint amit te alább megfogalmaztál. Az EA-vel bevállalod hogy teszter leszel, hogy részt veszel a fejlesztésben, akár csak játékosként is. Ezért cserébe az ég világon semmi elvárásod nem lehet, mert egész egyszerűen ezt a jogot vetted meg, nem pedig egy kész játékot :) Ezt pedig nem én találtam ki :)
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.03. 18:45:01