PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• bosco05 #650
    Pont ez az, hogy 100-ból 95-nek megy bőven játszható szinten belül, 5-nek nem és ti az 5-öt veszitek 99-nek :D https://www.twitch.tv/directory/game/PLAYERUNKNOWN'S%20BATTLEGROUNDS Itt szinte mindenkinek meg, network lag detected feliratot tegnap nem is láttunk, pedig végigsquadoztuk az estét EU-n és nekem még a netem is szar :D De éjjel custom gameltünk is kedvenc streameremnél, van ott egy jó 200 fős kis társaság és 0 panasz volt lagra. Szerintem mi más dimenzióban vagyunk itt Fuji kollégával. Vannak lagok, de nem annyi és nem olyan mértékű, mint pl ami Zozo-nál jelentkezik. Simán lehet, hogy pech és szar a routingja a szerverek felé (traceroute se ártana, majd elmagyarázom azt is, csak előbb legyen meg a ping teszt :) ), ugyanis simán benne van, hogy portugálián keresztül éri el németországot, mert épp valamelyik állomásról ki lett tiltva random. Az is simán előfordulhat, hogy más játék szervereihez vezető úton viszont nem kap ilyen korlátozást, mert épp más tartományba esik, pl ennek is 0 köze van magához a játékhoz. Ez az internet téma annyira összetett, hogy reggelig lehetne mesélni róla, persze a legegyszerűbb a játékot okolni mindenért :) Az EA játékoknál pedig pont azt írjátok alá, hogy teszteltek a release-ig, addig viszont igazából nem a játék van érted, hanem fordítva.