Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Nekem is van Network lag, ugyanez a kép de nem meccsenként 4-5x hanem inkább 4-5 meccsenként egyszer. Nekem a játék elején volt probléma, hogy lassan töltött be, amikor leértem nem voltak jók a textúrák és miután betöltött, játszottam az ajtóval és lootolással mire beindult(4-5x ajtónyitás loot nem jön fel). Egy ideig csak elfutottam egy biztos helyre és vártam hogy működjön, de utána kaptam a tippet, hogyha lootolsz a repülő indulás előtt vagy még ejtőernyőzés közben előhozod az inventoryt akkor az triggereli ezt a problémát és később kevésbbé lesz valószínű. Valóban működött, beálltam egy irányba, megnyomtam a tabot repülés közben, network lag 10mp-ig aztán utána rendesen földetértem. Ezt csináltam egy ideig, valóban valami javult, sokszor mire leértem betöltöttek a textúrák, de mivel másnak nem volt ilyen problémája és főleg ha nagyvárosba estem ott volt ilyen gond letöröltem a játékot, átraktam az SSD-re és azóta egyáltalán nincs ilyen gondom.
De az egészből a lényeg, hogy ha valami nálad többször fordul elő mint másoknál akkor a probléma valószínűleg a te készülékedben van. Hiába sírsz itt, hogy a játék szar a fejlesztők attól még nem fognak gyorsabban dolgozni. Amit az egyszerű felhasználó csinálni tud, hogy a saját oldalát optimalizálja és ha úgy nem megfelelő akkor megy és játszik mást.