Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Feltettem a játékot, szereztem hozzá egy konfigot amivel elfogadhatóan megy a gépemen és UPC-s netem van. Ezzel a szerintem teljesen átlagos játékosnak számítok és lehet tényleg más játékot játszunk. De én is Bosco álláspontján vagyok, nekem is néha az elején van lag közben is párszor beakad, de hogy folyton emiatt haljak meg azt nem vettem észre és szerintem teljesen játszható a játék. 1v3-ban is nyertem gunfightot, 360m-ről lőttem a legmesszebbi killem. Egyszerűen irreális amit páran itt nyomnak, hogy kb minden halálért a lagot teszik felelőssé. Vagy lehet én vagyok béna, de engem legtöbbször azért lőnek le mert balfasz vagyok és kb 15 meccsenként ha laggolok a halálom előtt. Amit meg főleg nem értek, hogy ezt miért kell itt elsírni. Amikor squadban játsdzom akkor legtöbbször ha valaki laghra panaszkodik kiderül, hogy Ultrán játszik és FPS dropja van. Szóval ha valéaki azt mondja hogy neki működik a játék stabilan fut és nem laggol, akkor lehet nem hülyének kéne nézni hanem megkérdezni hogy mit csinál másként. De persze ha nektek megnyugvás hogy itt kisírjátok magatokat amikor "lagg" miatt megölnek az csak nektek rossz.