PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• bosco05 #632
    Én csak azt írtam amúgy le, hogy egy EA játéknak az is oké lenne ha egy fekete képernyő fogadna egy felirattal és ennyi. Ezt veszed meg, tudod róla, ez az üzleti modell lényege. Az is benne van, hogy soha nem jön ki, meg az is, hogy kapsz egy feliratot, hogy HA-HA átkúrtunk, így jártál. Sosem védtem foggal körömmel a játékot, ezt valahogy ti képzelitek oda, csak azt írtam, hogy az sem igaz, hogy játszhatatlan, amikor pl a twitchen is láthatja mindenki, hogy játszható, persze lagokkal, bugokkal, de ha olyan lenne a helyzet, mint ahogy páran itt írják (nem kicsit eltúlozva), akkor kutya nem játszaná :D