Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
yossarianHUN #629 Szidja a fene, én egy szóval sem mondtam, hogy a játék rossz, sőt, nagyon is jónak tartom. Ezzel együtt pár napja megmondtam (és tartom is magam hozzá azóta is), hogy én addig leteszem a játékot, amíg nem lesz javítva a netkód. Nem is idegeskedek miatta, nem is tettem azóta szóvá, csak azért azt már nem tudom nézni szó nélkül, mikor valaki lecseszi a játékosokat, amiért azok szóvá teszik a játék abszolút nyilvánvaló hibáit, és még meg is magyarázza, hogy márpedig neki, meg a baráti körének/klánjának/falkájának/klubjának, meg a streamereknek nem is laggol, tehát igazából ti vagytok a hülyék, és egyébként is EA, tehát pofád befogod és élvezd a 15 másodperces lagspike-okat, mert az egy EA játéknál tök oké. Ez azért szerintem kicsit túlzás :)
Madi:
"Úgy kell játszani, hogy tudod, hogy az ellenfél is kilát a fal mögül és úgy kell helyezkedni, hogy ne lephessen meg. Meg nagyon kell figyelni a hangokra. " Ezzel abszolút egyetértek, ez tök így van, csak pont arról van szó, hogy sokszor a lag miatt egyszerűen nem tudsz taktikázni, mert hiába mész te fedezékről fedezékre, hiába lapulsz a fal mögött, ha jön egy irdatlan lagspike, és mire magához tér a játék, addigra a karaktered sikeresen kitaktikázta magát a fedezékből, lehetőleg három ellenséges player ölelő karjaiba :) Sosem vitattam, hogy ésszel kell játszani, csak azt mondtam, hogy a játék jelen állapotában sokszor fizikailag nem lehetséges (ezért is nem játszom vele egyelőre).