PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Madi92
    Én mind a két oldal pártját fogom. :D
    Szerintem is tele van a játék hibával. És túl gyakran is van olyan, hogy ez miatt halunk meg.

De ahogy egyre többet játszunk vele, duo vagy squad de akár soloban is, hogy nagyon sokat számít a taktika. Úgy kell játszani, hogy tudod, hogy az ellenfél is kilát a fal mögül és úgy kell helyezkedni, hogy ne lephessen meg. Meg nagyon kell figyelni a hangokra.
    Nagyon sokan csak rohangálnak házakban és lootolnak ész nélkül. Ma volt olyan, hogy megláttam egy srácot futni, elkezdtem mögötte futni én is, elég közel volt, ha figyel, tuti meghallja, erre bement egy házba. Mondom biztos kiszúrt/meghallot, odamegyek másik kijárathoz aztán megvárom míg kijön valahol. Emberünk meg közben nagy lelkesen dobog ott bent, mindig tudtam hol jár. Majd fogta magát és kirohant ott ahol én már vártam, háttal nekem. Esélye sem volt. Pedig egyáltalán nem voltam halk, ott dobogtam én is a ház mellett.
    Ez csak egy példa. Én is néha ész nélkül átszaladok egy mezőn, aztán meg csodálkozok mikor kiszednek.