PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Metalmilitiakid
    Az utolsó 3-4 HSZ-t már nem bírtam elolvasni, túl fáradt vagyok hozzá. Szóval csak saját észrevételt írok.
    A squad akivel jelenleg tolom top 300 alatt van már NA-szerveren, tudom jelenleg ez nem sokat mond, majd 1 hét múlva kicsit többet. De az a cél, hogy 100 alatt legyünk, szóval azért van bennünk némi hozzáértés a játékhoz, előfordul zsinórban kettő néha 3 win is, de ha lose van az az esetek nagy többségében tényleg vmi irdatlan faszság miatt történik, pl amit ma reggel 5 körül "elsírtam".
    És igen szidjuk a játékot és pont olyan dolgok történnek amik itt le vannak írva. Egy helyben lévő ember 0 hitet kap akár egy teljes tárból(semi ben), fától fáig mozgunk majd taktikusan a fa mögött meg is halunk mert 10 méterre van a hitboxunk. Tudomásul vesszük a játék hibáit, de egy random dologhoz akármilyen óvatos is vagy, nem lehet olyan szinten hozzáidomulni ahogy írtad Bosco. Egyszerűen a kis körben már nincs esélyed nyugodtan mozogni fától fáig(főleg ha nincs is fa :D ), ott egyszerűen az nyer akinek jobb a laggja.
    Most fordult elő nemrég, hogy 3 an voltunk 2-3 as vest és sisak kombóban. Egy gyerek kiugrott egy szál Uzi-val és a 35 golyóból megölt mind a hármunkat úgy hogy nem egymás mellett álltunk egy tömegben és vissza is lőttünk. Vele volt a lagg, ennyi. Elfogadtuk, de ezt megszokni nem lehet.
    Az szép dolog, hogy nem kell vele a fórumot telesírni, és igaz is. Én is beszoktam írni kb napi 1-2 kirívó dolgot, de ha látnád mennyi mindent nem írok le, sztem el se hinnéd :D (szeretném streamelni, de gyenge a gépem hozzá úgy érzem) Az a baj, hogy ha mindenki úgy lenni mint te, hogy lehet ezzel winratet hozni 30% on és igen tényleg lehet néha mi is hozzuk, akkor ne sírjunk. Akkor soha nem javítanák ki a játékot és örökre ebben a szar állapotban maradna az egész.
    Mind a kettőtöknek meg kellene találni vmi középső hangnemet. Egyikőtök csak szidja a játékot a másik meg csak védi.