Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
https://en.wikipedia.org/wiki/Early_access
Ezzel én be is fejeztem, akármennyire is próbálsz provokálni. Ha szerinted ez a modell arra van, hogy meló után egy kicsit mókázz, akkor jól csinálod és neked van igazad. Innentől meghúzom magam, mindenkinek igaza van, majd néha hozzászólok, amennyiben szabad és elmondom a véleményem, de csak akkor, ha egyezik az egyetemes sg-s mentalitással. Elnézést kérek mindenkitől, innentől tényleg nem válaszolok a provokációra, legyen akármennyire is kicsinyes és ostoba :) /A mondat a provokáció ostobaságára vonatkozik, nem rád. Csak mert mindig az szokott ilyenkor jönni, hogy ÉN VAGYOK AZ OSTOBA? Nem, nem te, hanem az az ostobaság, amit provokációnak írtál. Csupán megelőzve a személyeskedést, nem rád vonatkozik tehát, hanem az írásodat jellemeztem vele./
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.02. 21:56:23