PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• bosco05 #616
    Félreértesz, én nem sértődöm meg semmin, vagy legalábbis nagyon kevés dolgon és az nem a játék :D A PUBG viszont jelenleg alkalmatlan arra, hogy meló után leülj kicsit lövöldözni. Ez arra jó, hogy meló után leülj tesztelni egy félkész játékot, ettől Early Access. Persze, hogy elrontja a játékélményt, ahogy egy félkész ház is elrontja a komfortérzetet, ha benne laksz. Ezt is leírtam már, ezt nem fogadja el a többség, pedig el kéne. Amit te keresel az a FIFA, vagy a BF1, akár CoD, GTA V, de semmiképp sem a PUBG, legalábbis jelen állapotában. A játékélményen egyelőre úgy tudsz javítani, ahogy alább leírtam, de igazából kapásból nem fogadtad el, mert szerinted nem a játékosnak kell idomulni egy EA játékhoz, hogy élvezni tudja, pedig de. Oda volt írva mikor megvetted, meg akkor is amikor először elindítottad. Igazából ennyi, minden más csak bla bla... A tudom, hogy EA, de... mondatoknak pedig innentől nincs értelme. Itt nincs de :D Praktikák vannak, amivel élvezhetővé teheted és ezek között nem szerepel a telesírom a random fórumokat :) Az official fórumon lehet jelezni, reagálnak is, egyszer egyszer ide is érdemes beírni, hátha van rá valami megoldás, de minden nap többször igazából értelmetlen, ahogy ez a vita is az amúgy :D
    Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.02. 21:13:10