Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Az a baj, hogy ez nem az én hozzászólásaimat hatja át, hanem a tiéteket. Milliárdszor le lett írva, hogy így nem nyerek úgy nem nyerek stb.. Visszajelezni meg nem ide kell, hanem a fejlesztőknek a fórumába, amit pl én több ízben meg is tettem (kíváncsi vagyok itt még hányan, szerintem 0). A stat-al csupán annyit szerettem volna bizonyítani, hogy a játék játszható, kis odafigyeléssel pedig élvezhető is. Ennyi amit át akarok vinni az én mentalitásomból, hogy azok akik nem mennek semmire, mert valljuk be, az nem egy nagy móka, hogy 10-ből 10x 80-ban kihullasz, esetleg egy kis segítséget kapjanak. Ha nem vennétek komolyan, akkor nem lenne panasz se, nemde? Ne engem állítsunk be megint statqrvának, meg tryhardnak, nem én sírok. Az alapján, amit te leírtál nekem kellene a legtöbbet sírnom, hogy 30% helyett 10% a win ratem, meg 15. 1x le is írtam mi a reális és ennyi. Szerintem fikázzátok továbbra is a játékot is, meg engem is, attól biztos sokkal több kellemes percet okoz majd :) Nekem lassan meglesz a 300 óra, amiből nagyjából 270-et éveztem is. Szó nincs arról, hogy ki milyen player, tökéletesen tisztában vagyok azzal, hogy pl ezen a fórumon nagyjából mindenkinek 0 tapasztalata van a BR-al, ezért hülyeségeket csinál, amit tetéznek a problémák. Én ugyanezeken a tapasztalatlanságból eredő dolgokon végigmentem csak már Armában, ott épp FPS gondok voltak folyamat, ezért is próbáltam volna az általános "ez egy fos" mentalitást picit elvinni a fejekben abba az irányba, hogy ha veszi a fáradságot és megtanulja a metát, akkor még élvezni is fogja, de már látom, hogy ez itt nem megy. Személyeskedhetünk, annak tartotok aminek akartok, engem rohadtul hidegen hagy elhiheted, csak én élvezem a játékot a nagytöbbség meg nem, legalábbis, ha a hozzászólások tartalmából és indulatosságából indulok ki :) Egy leszarom a statot, meg leszarom, hogy nyerek-e közösség nem borul ki minden apró szarságon minden átkozott nap 10 sorban, egyszerűen ilyen nincs :) Az borul ki akit érdekel hol végez és valahol ez is a lényege magának a játéknak. Itt nincs 2. hely, itt 1. van ez a BR mivoltából fakad. Azt meg tényleg ne mondjuk már, hogy az emberek szeretnek veszíteni. Senki se szeret veszíteni, ilyen nincsen :D
Utoljára szerkesztette: bosco05, 2017.06.02. 21:00:21