PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Metalmilitiakid
    Jelenlegi észrevételek a patchel kapcsolatban. Jobban fut kicsivel, bár eddig se volt számomra vészes. Sejtem low end gépeknél feltűnőbb. Főleg NA szerveren tolom most, szóval ezt véve alapul. A találatok sokkal konzisztensebbek, AK ból végjátékban is elég 6-8 golyót kilőni 1 emberre akár automatán is (nem 3 méteren), mert jóval kevesebbet vesznek el a lövések. Az AK alapból OP lett, jelenleg kedvenc fegyverem az M416 mellett.
    Sajnos VSS-t még nem találtam,de a legtöbb sniper ami a kezembe került szintén jóval pontosabbnak érződik. A 4x és 8x scope al tényleg eltűnt a felé lövés.
    Viszont ami furcsa, hogy patch óta sokkal randomabb a loot, lehet csak nem volt szerencsém abba a kb 10 meccsen, de azok az alap helyek ahová általában ugrani szoktam és egy elég jó lootal lépni azok szinte teljesen kihaltak. Viszont random kis fakunyhókban találok Kar-t, AR eket és társai. Sikerült kijönnöm egy olyan helyről ahol 4 emeltes és 3 sima ház van 1 fegyverrel és vest nélkül, eddig ilyen nem nagyon volt.