Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Nagyjából hasonlóan játszunk, de én már 40 is elmúltam :D Képzelhetitek a reakció időm :). A játék rákfenéje.. Ha kicsit jobban megy a játék, szerzel egy kis tapasztalatot, gyakorlatot elkezd nőni a ratingod. Minél nagyobba ratingod, annál több csiterrel találkozol, mert ugye nekik is mindnek magasabb mint az átlag. Onnantól elkezdesz kínlódni, és egyre szarabb köröket menni, egyre többször szed le egyértelmű csaló.. és megy el a kedved. 2000 rating felett minimum 30%-a csaló már a játékosoknak, de az is lehet keveset mondtam. Egy ideig nem is játszottam emiatt a játékkal, de mivel nem találtam jobbat, ami jobban leköt, hozza az adrenalint visszajöttem. Most már úgy játszom, hogy nem érdekel annyira a játék, elfogadtam a tényt, hogy irdatlan sok a csaló. Sokan azt mondják, hogy ók nem találkoznak csalókkal, meg hogy FPP-ben kevesebb van.. lfszt :) FPP ben még könnyebben megszivat a csiter ha ő átlát a falakon te meg nem. TPP ben legalább van esély észrevenni a rohadékot amikor befut lád ha épületben vagy, vagy pontosabb feléd rohan ha fal mögött vagy takarásban, és gyors mozgással elkerülni valahogy.. persze ált. nem sikerül... Szal nem akarok csiterezés hullámot elindítani, de aki azt állítja hogy nincsenek, kurvára téved :) Minél jobban megy a játék, minél magasabb a ratingod annál többel sorsol össze a játék. Százezrével hemzsegnek azok akik atom durva csitekkel játszanak és milliós szám akik a lightosabbakkal tolják. NAgy részük soha nem bukik le, mint a nemrég ide be linkelt magyar srácok, hetek teltek el és még most sincsenek bannolva, pedig a lehető legdurvább csalást használjak és még élőben streamelik is.
MRészemről már elfogadtam, hogy így van és nem is lesz másképp, mondjon akármit a fejesztő csapat. Nagyrészt lszarják ők is, és meg is értem őket. Szélmalomharc és kidobott idő és erőforrás. Annyit nem játszom már mint rég, de még mindig az elsőszámú játék a gépemen, csiterekkel is. LEszar..m. Szerencsére nem élet halál kérdése, hogy nyerek, vagy nem nyerek a játékban :). Persze nem azért megy fel az ember, hogy csiter vacsora legyen, csirke vacsora helyett.. de ezzel nem lehet mit tenni. Ez van.