Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
ntex #4007 A rating az 1.0 óta úgy működik hogy a helyezésedet ami hozzá tartozik csak a TOP1000 környékén írja ki, az alatt az aktuális ratinged (ami = a rankod függvénye többnyire) mutatja meg hogy a játékosbázis hány %-a rendelkezik hasonlóval a szerver régióban. Igazából tényleg nem sok értelme van mert volt hogy 1900-2000 körül összerakott 2400+ os emberkékkel is.
A nem túl kiugró K/D-m több dolog miatt van: Az egyik hogy részben a kínai csaló mocskoknak köszönhetően (vagy nem kínai) az átlagnál sokkal többet halunk, lényeg hogy borzasztó sok csalóba futottunk az utóbbi 3-4 hónapban akik miatt folyamatosan szívtunk gyakorlatilag (nem tudom mások mennyire, de mi nagyon, igaz sokat is játszottunk, nem 1-2 meccseket hanem napi 10-15 meccseket több órán keresztül). A csalók mennyiségét tekintve nem veszem részemről komolyan a játékot annyira mint ezelőtt. Most is próbálom a maxot kihozni, de valahogy nem érdekel mégsem annyira az egész. Másrészt mi többnyire nem arra megyünk hogy minél többet öljünk, nem az a játék lényege (arra ott van a CS:GO, pub szerver vagy deathmatch), hanem lehetőség szerint próbálunk minél tovább bent maradni (vagyis igazából a győzelem a cél, de a TOP10-be kerülés az elsődleges), ha túléljük a landolást és az első perceket akkor kerüljük a szándékos bajkeresést (az meg a streamereknek való), csak akkor állunk neki lövöldözni ha meg kell védeni magunkat vagy úgy érezzük észre fognak venni, ilyesmi. Emiatt a TOP10-be kerülési arányunk elég magas általában, volt olyan szezonom hogy majdnem 70% volt.
Úgy néz ki a játékunk hogy próbálunk olyan helyekre elugrálni ami messze van a repülőtől, így nyugisabb helyen lootolni. Viszont ez sem mindig sikerül, sokszor van hogy járművet keresve az enemy előbb jut járműhöz, elütnek, vagy már a járműért is harcolnunk kell mert másik squad is ugyanazt akarja mint mi. Vagy odaérkezésnél derül ki hogy valahogy megelőztek minket és ott lőnek szét minket az autóból kiszállva mert nem találunk fegyvert mire ránk jönnek. Aztán ott halunk meg még sokszor, hogy többnyire map szélén lootolás után menni kell a körbe befelé, ami nagyon sokszor a map másik oldalán van, át kell zúznunk a fél mapot, aztán a körbe érkezve meg valami hátul maradt squad megaprít minket, vagy a kiszemelt helyszínen ütközünk ellenállásba, mert befelé indulásnál mindig kinézünk egy házat vagy házcsoportot és oda megyünk. Azért ház mert nem szeretünk kint maradni a terepen, túl könnyű prédának tekintjük magunkat odakint. Csak akkor maradunk kint ha már szinte esélytelennek érezzük hogy üres házat találjunk. Ha üres nem kell harcolnunk, ha mégis vannak ott megpróbáljuk kipucolni a helyet és elfoglalni. Ez is felemás eredménnyel szokott zárulni. Van hogy már a megközelítés közben kilőnek minket, de legtöbbször megvárják míg kiszállunk :D... Csapattársakon is sokszor elmegy a dolog, 3 vagy 4-en indulunk neki, van hogy az elején 1-2 embert kilőnek a squadból, úgy meg már azért sokkal nehezebb eredményt elérni. Mi sosem lépünk ki meccsről, akkor sem ha csak egy valaki éli túl a landolás utáni perceket, megy a túlélt tag amíg tud.
Aztán ott van még hogy nem vagyok már 18 éves (32 leszek személy szerint), eléggé megkopott a reflexem. Nekem sem jön össze sokszor minden, plusz az 1.0 kijövetele óta nekem nem is megy a játék annyira, kifejezetten sokszor halok meg értelmetlenül, belemegyek idióta szituációkba, váratlan helyekről lőnek le, nem bírok minden 1v1 szitut megnyerni, vagy lelövök valakit és rögtön megöl az illető társa, stb stb... Ezek miatt elég sok az 1 vagy 0 killes köröm. Vannak persze körök mikor megölök 3-4-5-6-7-8+ játékost de ez mostanában nagyon ritka (a szezonban és a játékban összességében 12 a rekordom egy kör alatt). Szóval sokat hibázom. Még tudnék írni de nem fejtegetem, felesleges, meg amúgy is késő van. Amúgy sem tartom magam profinak. Egy átlagos gamer vagyok aki kicsit sokat játszik, mert szeret.
Ez a 2200 rating már magunkhoz képest jó, de lehetne ez sokkal jobb is ha meggondoltabban, összehangoltabban játszanánk. Egyik társam kijelentette hogy el szeretné érni a TOP10-et, mondtam neki hogy ameddig ennyi csaló lesz, felejtse el, esélytelen... :D
Utoljára szerkesztette: ntex, 2018.01.21. 03:23:55