Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Tegnap egy sráccal olyan kört mentünk, amit azóta sem hittünk el. A lényeg, hogy duo-ba indultunk, gyors kört akartunk menni, mert ketten is érkeztek perceken belül, így Pecado-ra leugrottunk. Bohóckodva játszottunk, lelőttünk 2 embert, mindenféle körültekintés nélkül mentünk rá mindenkire. Majd befutottak a többiek, gondolkodtunk, hogy lépjünk ki, vagy megöletjük magunkat. Ölessük meg. Bementünk a stadionba, végigrohantuk a várost, ablakokon ugrálva, ugráltunk a magas épületről lövöldöztünk össze-vissza, semmi, eltűnt minden játékos. Tanakodtunk mi legyen, mert ránk szűkült a kör. Elindultunk Chumacera felé, az volt középen a kör egyetlen nagy városa, ott biztos lesznek és lelőnek végre. Menet közben a főúton ugráltunk, röhögtünk dobáltuk a füstgránátot. Egy lövés annyi nem volt. Találtunk egy buszt, keresztülrobogtunk a városon, senki. Megálltunk, tettünk egy kört gyalog, időnként lőttünk párat, hogy itt vagyunk, semmi. A város főútján kilőttük az ablakokat, legránátoztuk a buszmegállót, semmi. Megint ránk szűkült a kör, a városra. Najó, bementünk az egyik emeletes házba, hátha jön valaki. Láttunk is két embert, a társam vígan lőtte őket SKS-el, hátha lelövik már végre. Pont azon röhögtünk, mikor jött a gép, vicces lenne, ha a csomagot is ide dobná elénk. Hát így történt, a háztől 50 méterre a pusztába leesett a drop. Mondtam kimegyek, tuti lelőnek, nincs az az isten ezt túlélni. Odamentem, kivettem az AWM-et a távcsővel meg a 3as vest-et és simán visszasétáltam a társamhoz. Odaadtam neki a puskát, hogy próbálja ki, még sose lőtt vele én meg átvettem az SKS-t. A következő két kör ismét ránk szűkült és már csak 20-an voltak életben. Volt egy kis lövöldözés, de nagyon nem vigyáztunk, a teraszon ugrálva lőttünk azokra akik futottak be a körbe. A következő szűkülés már az út túloldalán volt, amit úgy prezentáltunk, hogy lazán kivetettük magunkat a teraszról és átmentünk az úton a másik házba. A maradék 6 ember lelövöldözte egymást, az utolsó kettővel mi végeztünk.Megnyertük.
Június óta játszok a játékkal, de ilyen még nem láttam, nehéz megfogalmazni mi történt. Mindegy, végigröhögtük, marháskodtuk és szinte biztos, hogy soha többet ilyen vacsoránk, egy ilyen Benny Hill showal nem lesz. Egy élmény volt.