PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Spészgószt
    :))) nah jah a golyók egy részét CSAK te látod...a server oldalra el se jut, azaz másik "meg se kapja"...sokszor latom en is a fröccsöt aztán ellőnek es 0 hitem volt...pfff thx...
    Ettől szarabb mikor telibe verjuk egymást frocsog a ver szana szét...megdeglek visszanezem es neki marad 2-3 hpja....grrrr
    3halálbol 2x ez van...idegölő ...Vagy jön a gyerek elkezdem lőni pakk pakk pakk ver ver ver ő lő egyet és én fexek...visszanezem... Kapja rendesen... közben fogja nagy lelki nyugalommal becélozza a fejem es egyet lő...ok ez az en hibám testet lőttem...de fasze nincs itt is olyan hogy ha lonek rád agyba fobe kapod ezerrel, akkor ne nagyon tudj már célozni pontosan...
    Utoljára szerkesztette: Spészgószt, 2018.01.19. 10:43:36