Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
Btw én konkrét filmes karaktereket tennék be, akiket ossze tudsz rakni... Lehetne madmax láda...lehet vennék... Vagy a csajok kedvéért laracopf ;)
Fujos festék se lenne rossz, lehetne jelolgetni.
Illetve ha van merszed, meccs közben is beugorhatnal ernyovel, ha a haverok mar elindultak, de te lemaradtal... Amugy kicsit kevesebb fegyver se ártana...szerintem túl sok... végjátékban csak mocsari szörny ruha hangtompítós awm 15x scope az alap amikor kicsinalnak (a kör másik széléről) én meg max 2Xscope kala plusz mikrouzi kombommal hasalok egy gödörbe... És örülök ha sisakom is van nem csak bukó ;)