Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás
Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?
- Steam overlayt kapcsold ki
- Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
- Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.
Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?
Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"
Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?
Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK
-
lonvard #3913 Á ez nem trollkodás, én tényleg így játszom, mivel a PUGB-hez nincsen sztori, nincs semmi, így megtöltöm tartalommal a magam részére. Végül is teljesen mindegy, mivel a legjobb védőfelszerelés sem ér semmit ha nincs szerencséje az embernek és 1 másodperccel hamarabb veszik észre. Mire felfogja mi történik, már lebontották a védelmét. Lényegében majdnem mindegy milyen fegyverünk van, meglepően gyilkos fegyverek a géppisztolyok is, és majdnem mindegy milyen páncélunk van, ha nincs szerencsénk mellette. Persze hosszútávú statisztikákban megmutatkozik a különbség, nyilván többre jut valaki jobb felszereléssel hosszútávon, de ahogyan én játszom úgy szinte mindegy, tehát nem fogok rágörcsölni a lootra. Mióta vintorzzal nyertem, azóta akkor se idegeskedem, ha 60 lőszerrel megyek bele a végjátékba valami karabéllyal. Simán lehet nyerni. Ha nincs szerencsénk, akkor meg semmi se segít. :)