PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Normen76
    Most hagytam abba végleg a játékot. Tökéletesen rámutatnak arra, hogy bárki csalhat. Sokan nem hiszik/fogadják el, azzal jönnek jobb volt, béna voltál, nem figyeltél.. mapi szinten találkozok csalókkal szinte minden csatában, 700 óra után csak észre veszem ha valaki csalás gyanús. Nagyon ritkán kerülnek bannolásra, de bőven megkeresik a játék árát ládákból, vagy a buzi videójukkal és annyiszor veszik meg ahányszor akarják.

A fejlesztők rendszerint minimális energiát fordítanak a csalók kiszíűrésére, mert egyszerűen harmadlagos feladat. Elsődleges a pénzügyi számokat hozni, másodlagos a fejlesztés. Nem éri meg a csalókkal foglalkozni, mert ahogy kiépítik drága pénzen a védelmet, két nap után már úgyis meg van kerülve, ergo egyáltalán nem éri meg vele foglalkozni. Mondjanak a kiadók/fejlesztők bármit, ez így van. Nem tudnak vele mit kezdeni.

Teljesen értelmetlen jászani ezt a játékot és kb. az összes hasonló jellegű lövöldét. Inkább ások a Life is Feudalban 12 órán át... annak is több értelme van.

Valahol még hálás is vagyok ezeknek a retardáltaknak, legalább rávilágítottak arra, hogy mi a büdös f...szt kínlódik az ember fair játékkal, semmi értelme. Mivel csalni nem fogok, sose tettem, még egy itthoni single gamára se tettem soha, vagy hajszálam csitet.. inkább hagyom a faszba.. megyek inkább edzeni :D

Agyő PUGB, jó játékot/kínlódást nektek ! Kevés csalót, jó játékot !