PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Rocco27
    Sound Blaster forever! Ja vagy mégsem! Érdekes amiket írsz. Valahogy nekem és a vásárlóknak (fórumozók, család) is ellentétes a véleményük...

Azok akik megjárták már a Sound Blaster termékekkel valószínűleg nem vásárolnak többé már tőlük. A cég már több mint 10 éve elkezdte lejáratni magát a gyatra szoftveres támogatásával. Erre egy tökéletes példa az Audigy 2 ZS körüli mizéria. A szoftveres támogatás katasztrofális volt ennél a "tökéletes" hardvernál, főleg miután kijött a Vista. Egy fórumozó csinálta meg helyettük a piszkos munkát, hogy működjön, erre a cég megfenyegette, kitiltotta a fórumról, stb. Hatalmas felháborodás is volt belőle.
    Az Asus hangkártyákat tudom, hogy nagyon dicsérik, a felhasználók is és a tesztek is. Nekem egyszer volt egy Asus Xonar Essence STX hangkártyám egy rövid ideig. Piszok jó volt és rettentően drága.

UI: örülök, hogy neked bevált, nálam sok termékük megfordult és örökre megtanultam, hogy soha többé Sound Blaster terméket.
    Utoljára szerkesztette: Rocco27, 2017.05.19. 23:17:30