PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• Metalmilitiakid
    Érdekes, nekem jelenleg szinte az ellentettje a tapasztalatom a tiédnek.

AR-ek:
    AK - Közelharcra csak szinte, iszonyat megállító ereje van automatán, 3-4 hitet armortól függően belősz és fekszik az ellen. Mid range re esetleg single, azon felül ne harcolj vele ha nem muszáj inkább kerüld az ellenfeled.
    M16 - True story, legjobb nem sniper távolsági.
    M416 - Összes moddal talán a legjobb mid és közelharci fegyver, a Vector talán ami párba áll vele. Simán le lehet vele automatán kapni 2 nem egymás mellett álló embert is és iszonyat RPM-je van (Round Per Minute - Percként leadott lövés).
    SCAR - AK helyére felveszem, de m4 vagy m16 helyére nem, attól függ milyen távra van mellette fegyverem. Jó fegyver amúgy, de ez az igazi középút.

Sniper:
    AWM - Brutál, de mivel csak airdropból esik és én azt elvből kerülöm ha nem dobja a kör elején a legelsőt mellém így nem nyilatkozom róla :D
    M24 és Kar - Mind a kettő iszonyat erős de főleg fejre kell menni a meccs végi armorok miatt, ami miatt nem tartom jó döntésnek.
    SKS - AWM után szerintem a legjobb sniper, főleg ha esetleg Ex. Mag et is találsz rá. Sokkal többet ér az, ha tisztán le tudsz adni 2-3 lövés egy célpontra mint az, hogy a többi sniperrel mire újra csőre töltöd már 3x elbújt a célpont.

A shotival egyetértek.

SMG:
    Pontosan a lagg miatt ajánlom a Vector/UMP-t bármikor és az Uzi-t ha van egy rendes Midrange fegyvered mellé, mivel a jelenlegi netkód mellett minél több golyót lősz az ellenfélre minél rövidebb idő alatt annál több esélyed van hogy valamennyi be is talál. (Lásd az M416 esete, pontosan ezért erős az is) Hányszor jártam úgy, hogy a gyerek M16 al egyesével pontozott 50 méteren rám én meg UMP ből 4x10 golyó burstben ráküldtem a tárat és fél hp felett maradtam ő meg meghalt.

Én összegzésem:
    Lootolj okosan ameddig csak tudsz. Válaszd meg a harcaidat, nem kell mindenkit megölni akit látsz. Ha van esélyed figyeld meg az ellenfeled fegyverét és ahhoz válaszd a harc távolságát. Hangtompító mindenek felett. És ha harcra kerül a sor általában az nyer aki a több lövést adta le(itt a puszta közepén egymásba botlotok harcról van szó), szóval a tűzgyorsaság fontos, csak tanuld meg nem egy hosszú sorozatban kilőni a tárat, oszd el 4-6 sorozatra.