PlayerunknownsBattlegrounds.png
Sebzés táblázat | Stats | Patch notes | Ismert hibák | Twitter | PUBG Help | Gyakran Ismételt Kérdések | Házirend szavazás

• Hogy lehetne még egy kis FPS-t kicsikarni a játékból?

- Steam overlayt kapcsold ki
    - Kapcsold ki a Replayt/visszajátszást a játékban (beállításokban)
    - Steam mappában megkeresed a TslGame.exe-t. (Steam\steamapps\common\PUBG\TslGame\Binaries\Win64)
    Jobb gomb ->Tulajdonságok->Kompatibilitás fül és itt.
    A képernyő méretezésének letiltása nagy DPI-beállítás esetén.
    Ezt bepipálod, Alkalmaz, OK.

• Hogy kell beállítani, hogy a vér színe kék legyen?

Steam könyvtár -> PUBG-re jobb klikk -> Tulajdonságok -> Indítási paraméterek -> következőt írd be, idézőjelek nélkül: "-KoreanRating"

• Más a horizontális és vertikális érzékenység. Fix?

Keresd meg az input.ini-t (C:\Users\YOURUSERNAME\AppData\Local\TslGame\Saved\Config\WindowsNoEditor) - LINK

• bosco05 #176
    Egy kicsit akkor én is hozzáteszek hátha segít.

AR-ek:
    AK - pontatlan, de legalább erős, szigorúan csak single-ben használni, hacsak nem nagyon muszáj közelre lőni
    M16 - messzire is állati jó, gyorsan is lehet vele lőni, mid+ rangre is kiválóan használható akár 8x-el is
    m4 - a legjobban modolható AR, de low-mid maximum mid range fegyver, talán a legrosszabb AR
    SCAR - mid rangere nincs párja AR-ek között, sorozatban is halál pontos, jól modolható

Sniper/Auto sniper
    AWM - brutál, erre nem lehet mást mondani :D
    M24 - szintén durva, de jobb az awm
    SKS - inkább egy erősebb AR-nek fognám fel, sniperként kevésbé hatásos viszont jó a fire rate
    KAR98K - A leggyengébb sniper SKS után, de legalább sniper :) HS-re jó vagy vele.

Shotgun
    A kétlövetű és az ötlövetű ugyanolyan erős, de előbbi messzebbre lő pontosan. Choke-ot mindenképp tegyünk rá, távolabbra visz tőle. Az auto shoti tényleg csak azoknak jó akik nem szeretnek célozni, egyébként a legkevésbé hatásos.

SMG-k
    Az UMP-t is érdemes felmodolva eltenni secondary-nek, közelre is igen hatásos, cserébe low-mid rangere is még használható. Az Uzi csak közelre jó szórja a golyót, ahogy a Vector is, de én a szerverek lagja miatt egyiket se ajánlanám. Ha jó szerverre tévedsz akkor brutál mindkettő, de általában az alacsony tick miatt különösen EU-n nem adja be a hiteket sajnos.

Összegezve én azért törekednék a győzelemre, mivel a játék erről szól, egy idő után a megtalálom a körben az első házat és megvédem taktikán túl lehet lendülni higgyétek el és akkor lehet ötvözni amit a wudoORock kolléga is írt. Ölsz is de meg is nyered. Szerintem ide kéne eljutni, az agyhalott gyilkolással sokra nem mész, 20-ból 1 win becsúszik és ennyi. A real skill efölött van. Ettől függetlenül szerintem minden tök hasznos amit ide vésett, nem mellesleg igaz is :)