• muerte2
    #72
    Rettentö viccesnek talalom, amikor valaki a fejlödes miatt sopankodik.
    Senkinek nem esik le, hogy ugyan ez a nyavajgas ment a gözgep megjelenesenel, a vasut es az auto megjelenesenel, a gepsorok megjelenesenel es valahogy az emberises sosem rokkant bele.
    Lesz - e olyan melos aki esetleg elveszi a munkajat? Lesz. Ha nem fejlödökepes es nem tud lepest tartani az aktualis elvarasokkal, nem tud alkalmazkodni es mast csinalni, hat ugy jart. A vilag mindig is ilyen volt.
    Itt jegyeznem meg, hogy a tanulas altalaban nem addig tart, amig valaki elvegez egy szakmat/föiskolat, stb..
    Jo esetben eletfogytig tart. Pont azert mert az igenyek es a vilag mindig valtozik, amihez alkalmazkodni kell, amivel lepest kell tartani.
    Ha erre valaki nem kepes, az bizony kihullik a piacrol.
    Az eddigi leg viccesebb hsz az volt ahol a virtualis igenyekröl, meg valodi/nem valodi munkakrol volt szo. Szenne röhögtem magam.. :D Ennyi marhasagot egyszerre....
    Egyaltalan mi az hogy "virtualis igeny" Mert ugye vagy VAN igeny es akkor nem virtualis, vagy NINCS es akkor nincs.
    Volt valami utalas arra is hogy a valodi munka produktummal jar. Itt kerdeznem meg, hogy pl a szellemi termek az ugyan micsoda?
    A boldog falusi es videki eletröl meg annyit hogy meg kell nezni az öngyilkossagi statisztikakat csak 100 evre visszamenöleg. (falu/videk toronymagasan vezet, a sok boldog ember nyirta ki magat halomra) [Mi elott megvadolna valaki videki gyereknek születtem.]
    Utoljára szerkesztette: muerte2, 2017.03.16. 12:31:39