HyBrIDNyLA#3
Olyan egysejtű gondolkodású emberekkel vagyok körülvéve, hogy sokszor magam is csodálkozok. Kikéri magának, ha rászólok, hogy dobja a szelektívbe mondjuk a pet palackot. Gyakorlatilag nem látok kiutat a változáshoz, 40 éves embereket nem lehet nevelgetni. Ja és vezető beosztásban lévő személyekről beszélek. Nagyon a lustaság, az arrogancia és a makacsság dominál. Vagy megvan benne a környezettudatosság, vagy nincs. Ha szankcionálás lenne, hogy miért nem dobja a szelektívbe a hulladékát, akkor biztos megcsinálná, de nem magától. Akkor meg a kutya el van ásva. Tojik a világra, csak a kényelme a fontos. Kezelhetetlennek látom a problémát. Amikor Németben éltem, ott bezzeg semmi gond nem volt, hihetetlenül odafigyelnek a környezetre. Élvezet volt kimenni a természetbe, Kerestem a cigicsikkeket a bányató mellett és amikor találtam egyet!, sikerélményem volt. Mondjuk nincs is ennyi szuperego, mint itthon. Persze van azért van itthon is kivétel, csak nagyon kevés. Utoljára szerkesztette: HyBrIDNyLA, 2017.02.15. 22:38:41