• NEXUS6
    #35
    Sok mindennel egyetértek. Carsharing, lásd Tikal #34 hsz-ét, király! Sokkal jobb, mint a Bubi, mert ha el akarok menni bevásárolni, akkor egy kicsi, de erre alkalmas kocsi télen/nyáron jó, a Bubi meg nem.
    Villanykocsi? Pláne jó, egyszerűbb, még is hatékonyabb technika, zéró kibocsájtás a városokban, lakóhelyen, bárcsak ne lenne ilyen drága!
    Autómata vezetés? Hát hogy ne lenne jó, azok miatt, amit itt is írtak, autópálya, navigálás ismeretlen helyen, ami stresszes, ő meg odatalál egyből, de legalább is nem kap közben idegbajt, esetleg dugózás, stb.

    Amit viszont nem értek!
    Miét is törvényszerű ezeknek a technológiáknak a kizárólagos összekapcsolása és az emberek autóvezetésből való kizárása. Egyesek honnan szedték ezt az antihumanista/sztálinista/náci dumát, ráadásul olyan vehemenciával védve, hogy aki ellentmond az az aggszüzek megrontója, árvák gyámolítója egyből. Mert csak is ez oldja meg a dugókat (a dugó az amikor egy úton bármilyen okból, annak áteresztőkébessége feletti autó tartózkodik, kis utcánál ez akár már 5 is lehet, az autómata megosztottvilanykocsi rendelkezik a dimenzió metrikus transzformációjának képességével is, hogy mindíg minden úton akadálymentesen átfér?), megszüntet egycsapásra minden közlekedési balesetet, és biztosítja, hogy emellet olcsóbb, mint a mostani, és bármikor rendelkezésre áll. És persze hozza el a kánaánt, állítja meg a globális felmelegedést, fejleszti vissza a rákos tumort, és hozza el a világbékét is.

    Szal mi ez az Indexes cikkből is kitűnő olcsó-sci-fis téveszme?
    Utoljára szerkesztette: NEXUS6, 2017.02.03. 13:33:12