who am I 7#40
"Rém egyszerű: Mindenki alkalmatlan, mert ember."
Bocs, de te nem vagy normális szimplán. A vezetésre alkalmatlannak mondod az embert, bezzeg amit az EMBER KÉSZÍT PROGRAM/SZOFTVER, ELEKTRONIKA,SZENZOROK azt bezzeg tökéletesnek titulálod (ezzel, hogy így foggal körömmel kapaszkodsz a robidba) . Nem érzed véletlen sem, h ez mekkora böszme nagy ellentmondás??????? mert már én érzem kellemetlenül magam helyetted
Szerintem nyugodtan leállhatsz a robik sz0pkodásával és megnyugodhatsz, hogy SOSEM lesz teljesen automata a vezetés. Milliárd egy dolog akadályozza, gazdaság, időjárás, váratlan események, minden ellene van....a google is kihátrált mögüle, pedig az ha valamiben lát pénzt......ez is mindent elmond. De egy elemi iskolát végzett embernek ez nyilván való kellene, hogy legyen.
Ez marad egy extra a kocsikban, el lehet majd bohóckodni vele, aki akar. Ha bajt csinál a tulajdonosát veszik elő, mert a cégek nem fogják elvinni a balhét (már ezért sem normális, hogy ha belemegy valaki).
Tényleg elég pár elemi, hogy átgondolja az ember : Ember alkotta elektronikus szerkezett, ember alkotta OS-el !!!!! ez magában agyhalál...és akkor még a hekkelhetőségről nem is beszéltem......az országok 90%-ka rossz úttal és felfestésekkel, kitáblázásokkal rendelkezik (főleg falvak,kis városok,tanyák....és akkor még kisem térek kisebb mediterrán falvak útvesztőire,labirintusaira.....és a 3. világ országait még meg sem említettem. Felfogod azt épp ésszel, hogy elég nagy részét feléltük környezetünknek?????és az emeriség nem fogy.....és ha tökéletes autonóm világot akarunk, akkor akkor az összes települést tökéletes úthálózattal,felfestéssel és kitáblázással kellene megoldani (az os és elektronikai gondokat, viharokat időjárást még EZ SEM OLDANÁ MEG AMÚGY). DRÁGA AUTÓKKAL, amiket még a 3. világbeliek is megtudjanak venni...mikor lesz ott annyi pénz szerinted mindezekre? még nyugaton sem lesz meg (usa 20.000 mrd adósság) :D:D:D:D:D:D
komolyan hihetetlenek egyesek, hogy mennyire álomvilágban élnek szellemileg és zéró realitás érzékük van.
AKi nem akar vezetni használjon taxit,telekocsit,buszt,IC-t, STB bármit milliárd lehetőség van (ennek fejlettsége és kényelme függ az adott ország népének igényességétől). Buszok lehet lesznek autómaták, kötött pályán, de ugyanúgy kell rá egy ember ellenőrizni, mint egy sofőr (adva van a xarnak egy nagypofon :D ) .
Ha pedig a humán közlekedést akarjuk biztonságosabbá tenni, ahhoz nem buta robotok kellenek, hanem szigorúbb oktatás, vizsgák és nagyobb büntetések/eltiltás baleset okozása esetén. JA ÉS NORMÁLISABB úthálózat ehhez, a teherszállítás nagybani kitiltása. Utoljára szerkesztette: who am I 7, 2017.01.27. 18:34:18