• Tinman #30
    Bocsi, de ki beszél itt a Tesláról? A Teslánál ez csak egy extra! Ezt is tudja, de koránt sem úgy, ahogy kellene! A Teslára a jelenlegi állapotában én biztos nem adnék semmiféle engedélyt, mert anyám elveri, pedig az évente 20km-nél többet nem vezet...

    Önvezető autók =/= Tesla!

    "K. autópálya nyerő lehet, ott még én is tudok vezetni."

    Ennek őszintén örülök, mert sok honfitársad NEM tud ott sem vezetni! Tipikus magyar szokások pályán:

    - nem sorol ki akkor se, ha már egy Hummer villogtatja le
    - rosszabb esetben büntetőzik 130-nál...
    - jobbról előz
    - nem indexel
    - gyorshajt
    - a másik véglet: túl lassan hajt (80-al takarodjon le onnan a k. anyjába!)
    - úgy hajt fel a pályára, hogy azzal 4-5 embert akadályoz fékezésre, hirtelen sávváltásra kényszerít
    - az utolsó pillanatban jön rá, hogy ott neki le kéne menni...

    Sokkal jobban figyelek pályán, mint egy átlagos főúton, mert pályán 130-nál minden gyorsabban történik és jóval kevesebb az idő korrigálni.

    "Autópályán is jöjjön egy karabl, ráfutásos baleset, gyerek pislog, amíg a netpornóból magáhoztér, amikor már rég fékeznie/kormányoznia kéne, mert robi visít, mint fábaszorult"

    Erre már volt példa egy vacak Tesla oldotta meg nagyon is elegánsan:



    Gondolj bele milyen lesz az a vas, amelyik direkt önvezető és nem csak egy úri hóbortként van az autóban, nem mellesleg pedig majd egymással cserélgetnek szépen infókat pl. útburkolat-kerekek tapadása, dugóinfó, karambol infó, sőt könnyen lehet, hogy pár év és az autód szépen le is sorol a pályáról mihelyst "megtudja", hogy tőle 10km-re nagy baleset van és kényelmesen elkerüli a többieket... ez a cél! Sőt az a cél, hogy ezen autók egymásról tudva már nem is fognak balesetet okozni, hiszen ha az első érzékeli, hogy picit dolgozott a kipörgésgátló xy km kőnél, azt azonnal tudatni fogja az összes utána jövővel, hovatovább küldi az infót a pálya karbantartóknak, hogy adott helyre kéne egy kis homok, mert olajfolt van a burkolaton.

    Közben te meg szundiztál egy jót.