• alma2
    #169
    Ez elobb lemaradt.
    Legegyszerubb ugy tesztelni ezt, mesz a dirt 4-ben havas palyan, majd dirt rally, aztan faltol falig csuszkalsz, mintha jegre kerultel volna. Forditott sorrendben, meg mi ez a magneses autos tapados fos, amiben megcsuszni sem lehet erzes kap el.
    Ha mar van arcade es szim vonal, telejesen kulon leaderboarddal, igazan belohettek volna a dirthoz kozelebbi erzeshez, az extra javitott fizikaval.


    A multis resszel viszont egyaltalan nem ertek egyet. Eleg ha csak felmesz a dirtgame.com-ra, es megnezed a leggyorsabbak, MINDIG a kormanyos assisst nelkuli emberek. Persze reszben azert is, mert aki kicsit is komolyabban all az egeszhez, az nem fog bohockodni kontrollerrel, mert a vezetei elmeny azzal lehangolo es az automata fekezest sem fogja hasznalni. az az oldalon ettol fuggetlenul lehet kattingatni, hogy kiket mutasson, assisst off, wheel stb, igy maris lathato, igazolhato a fenti allitas. Persze a hany fokos kormanyt hasznal, h valto vs szekvencialist dolgot nem latod, de mar ezt kiveseztuk a dirtnel, hogy nem ettol gyorsa aki gyors es nem is a kocsi setuptol! Amugy maris lathato, hogy aki ott a top3 pilota volt, teljesen erthetetlenul az egfesz mezonyre mindig ravertek 10 masodpercet, azok itt is a leggyorsabbak.
    Viszont valamit nagyon beneztek a codinal, vagy csak en de a dirt4game.com-on sehol nincs meg leaderboard, crest stb, meg csak a jatek megjeleneset hirdetik.
    A leaderboar ugye szet van valaszta, arcade vs szim, illetve itt mar gyarilag tudod valasztani a crossplatform nezetet, nem kell 3rd party oldlon nezegetned, hogy allsz osszesegeben. Amig nem megy az oldal viszont a championshipen belul, barmelyik szakaszra ramesz, kivalasztod es maris mutatja a global leaderbordot. Sajna nem irja, hanyan futottak rajta, de biztos eleri a tobb 10 ezret, ha nem tobbet.
    Bosco nem tudom milyen idoket futottal, melyen neven mesz, de szerintem csak te erzed azt, hogy gyors vagy, csak az idok ezt nem igazoljak :)
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2017.06.10. 09:21:55