Ashes of Creation Hungary Magyar Facebook csoport Hivatalos Facebook csoport Hivatalos honlap Hivatalos Twitter
-
Vicodine #95 De jo, kb pont most akartam en is belinkelni :D Ez az uj combat rendszer kicsit erdekes, mert a nezet az olyan inkabb, mint az fpseknel szokott lenni a kulso nezet, egyáltalán nem mmorpgs action combat. Tudom, meg alpha stb stb..., es hat azert elegge komoly valtozas ez az elozohoz kepest, de remelem ezen a kamerakezelesen javitanak meg, vagy legalabb is elerhetove tesznek mas kamerakezelest is, mert en ezt nagy nem szeressem, ennyi erovel játszhatnék fpsel is, amit nem szeretek :D
De azert le a kalappal, rajta vannak a fiukak szeren, kezdem szepen lassan elhinni errol a játékról, hogy ez tényleg az lesz ami, legalabb is egyre komolyabbnak tunik az egesz, es tényleg odafigyelve, esszeruen csinaljak a jatekot, figyelve a jatekosok akaratara. Ha az eddigi kisfilm sorozatokban elhangzott terveknek csak a felet korrektul megvalositjak (amire napról nagypra egyre nagyobb esélyt latok), akkor azt hiszem sok ev (es meg jopar.. :D ) varakozas utan végre lesz egy komolyabb mmorpgnk. Hat eleinte azt hittem, hogy egyre kevesbe lesz varos, es hogy az MLM-es faszi szetcseszi az egesszet, de ugy latom rakapott az izezere, es kezdi elhinni o is, hogy a legnagyobb mani abban van, ha egy olyan jatekot csinal, ami tarol. Csak igy tovabb, es bar messze meg a kiadas, de legalabb van egy kis remeny.