• Vicodine
    A lenyeg az, hogy ha valaki fizet, semmifele mechanikai elonyhoz ne juthasson, ha nincs havidij. Nem magam miatt, engem nem erdekel, es en pont az vagyok aki leszarna, ha a fizetosok elonyt elveznek, hiszen errol szol az egesz elet is, de akkor a jatekosbazis banja idovel, ami kihatassal van a fejlesztesre es stb...En amugy a legjobbnak azt tartom, ha aki fizeti a havidijat, addig jatszhat, ha nem fizet, ne jatszon. Igy lenne a legigazsagosabb, ingyen miert kellene barmifele elozo tartalomhoz hozzajutni?? Ha a telefonkartyad utan nem fizetsz, kovetkezo honapban ott sem ered el tobbe a tartalmat, hiszen a szolgaltato nem kap ellenerteket. A logikat ertem, meg hogy sokan igy szeretnek alapveto okokbol, de attol meg nem igazsagos a fejlesztokkel es a kiadokkal szemben. Most pont olyan idoket elunk, amikor a kiadok es a fejlesztok igazsagtalanok a jatekosokhoz, a sok shoppos szarsag miatt, de jo lenne ha karteleznenek es minden nagyobb kiado havidijra menne ra, mert az az egyetlen amivel mindenki igazsagos ut, es ha valaki akar jatszani, az fizessen, annak fuggvenyeben, mennyi idot jatszik vele. Bizom benne, hogy ezt az utat valasztjak majd, ha olyan lesz, mint amire szamitani lehet, akkor barmilyen formaban sikeres lesz, ha pedig sikerul elkurniuk, akkor szinten mind1, milyen formaban adjak majd ki, akkor is buko.
    Utoljára szerkesztette: Vicodine, 2018.02.20. 12:27:47