• Zarache87
    #266
    Annyi a lenyege, hogy a srac kicsit durvabban fogalmazott nehol (mondjuk igy is boven belefert) es egy podcastban ugymond kerdore vonta a ceget, hogy nem mutatnak semmit mar regota es az utolso vblog gameplay is mar egy regebbi anyag. Masnapra a negativ kritika miatt Steven elvette tole a Content Creator jogokat es kivagta a programbol mert negativ hangnemben beszelt a jatekrol. Viszont az egesz podcast es az itt linkelt video azert feltesz olyan kerdeseket amiben teljesen igaza van. Mert Stevenek mar regota nem mutattak az mmorpg-rol semmi kezzelfoghatot es foleg a BR is nemileg kozrejatszik benne.

    Aztan ugye ezek utan szepen a white knight es a szkeptikus reteg is elekzdett azert vitazni nemileg es azert meg mindig beszelnek rola. Amugy ItsZiz is nemileg fogalmazhatott volna konkretabban vagy maskeppen, de Steven reakcioja is azert eleg durva, hogy csak ugy szo nelkul kirak valakit ha nem pozitiv contentet kreal a jatekhoz.

    Kivancsi leszek, hogy elfojtodik ez vegul vagy tovabbra is fentmarad ebbol a szktepikusagg. Esetleg Stevenek vegre mutatnak valamit.
    Utoljára szerkesztette: Zarache87, 2019.01.10. 15:32:51