Ashes of Creation Hungary Magyar Facebook csoport Hivatalos Facebook csoport Hivatalos honlap Hivatalos Twitter
-
Vicodine #225 Latom nagyon bekapcsoltatok vedekezo uzemmodba :D En csak realista vagyok, nem pedig kritikus, jopar dologban hittem mar, kesobb mindrol kiderult, hiaba. Emlitettem, irtam, hogy tisztaban vagyok a jatek jelenlegi fazisaval. Ezen a reszen tok hulyenek nezel running, de tényleg, meg le is irtam, erre ugyanazzal jossz, hogy de ez igy meg ugy.. :D Ami nekem nem tetszik, az nem a grafika! Meg csak nem is az effektek. Hanem az, hogy minden amit lehet latni a videoban, teljesen otlettelen, bugyuta, es elfogultsag es kritikusmentesen barki ramondhatja okkal, hogy gagyi. Ilyen videokkal riogatni szoktak az embereket, nem pedig meggyozni es pozitiv reklamozni. Nem véletlenül kovetem en is a jatekot, mert hatha lesz belole valami, kicsit bizom benne, de az igazsag az, hogy a realitas talajan maradva az jon le, hogy hónapról hónapra egyre kisebb az esely arra, hogy ebbol tényleg az legyen ami. Elnezest, hogy ha valakinek nem tetszo véleményt fogalmaztam meg, es pont azok mondjak, hogy nem nekem valo, akik a legkevésbé realistak es vagjak mirol is szol az egesz :D NA nem baj, mar megint csak a sardobalas megy...Ahelyett, hogy ervelne valaki, miert is nem gagyi, a vedekezo táborból, ahelyett en vagyok a hulye :D