• Nephin
    Nézd, én nem akarlak meggyőzni, hogy jó lesz a játék, mert fogalmam sincs, milyen lesz. Amit eddig láttam belőle, az tetszett, de lehet, hogy a végeredmény nem fog.

Ennek ellenére, még ha a beszélgetés kedvéért el is fogadjuk, hogy tényleg volt egy titkos teszt a friends&family előtt, amiről a résztvevő állítólagos több ezer ember egyike sem ejtett egy nyikkot sem az általam naponta nézett kismillió oldal, fórum, videó, Discord-csatorna, miegyéb felületén, kivéve az ismerősödet, továbbra is érvényes, amit mondtam: a f&f, az alfa 0 és minden eddigi más, amiről esetleg nem tudunk, TECHNIKAI teszt volt, a hálózati kódot, a launchert, minden backend cuccot néztek, nem értek hozzá, nem vagyok programozó. A mi feladatunk az volt, hogy próbáljunk belépni, jelezni, ha lefagyott, újrapróbálni, órákig nézni a töltőképernyőt (windmill boss-sztori, ha a barátod ott volt, el tudja mesélni) stb. Tartalomteszt nem volt, nem is lehetett, mert nem volt tartalom. Még most sincs, az akcióharc rendszerét kezdték el csinálni, és a PvP egyes elemeit, lásd alfa 1 témái.

A paxos demókat úgy kalapálták össze külön a PAX-okra, tele placeholder cuccokkal, hogy valamit lehessen mutatni, nem is engedték egyedül oda a látogatókat, minden csapatban volt egy intrepides, aki vitte őket azon a már létező két darab ösvényen. Sőt, annyira nem hazudnak, hogy ezt el is mondták a streameken (minden hónapban van egy a Twitch-en, érdemes nézni).