• Nephin
    Nos, egy éve tényleg nehezen lett volna teszt, mert akkor még nem volt semmi, kivéve a kickstarteres látványfilm, meg a ranger akciótrailer, nuku gameplay. :) Az ismerősöd szerintem kicsit eltévesztette a dátumot, vagy kamuzott, hacsak nem intrepides (ez esetben mea culpa), december előtt tuti nem volt semmi játszható, a pár ezer fős Alfa 0-ban pedig én is benne voltam. Btw az nem arra való, hogy játszogassunk, hanem arra, hogy teszteljék a technikai backenden, amit akarnak, szerverterhelés, stb. Ez azzal járt, hogy órákig néztük a töltőképernyőt, a'la windmill boss (ezt már elmondták Stevenék is, egyébként a cucc NDA), és kidobált, és nem engedett vissza, és megint beragadt stb. Ha az ismerősöd azt hitte, hogy az alfa 0-ban majd játszogat, akkor nagyon nem tudja, mire kapott lehetőséget, bár persze volt pár kveszt, mobok, stb., de csak azért, hogy ne az üres vidéken rohangáljunk.

Nem akarlak elkeseríteni, de az alfa 1 és 2 sem a játszogatásról fog szólni, ki fog dobálni ötpercenként, beragad a töltőképernyőn, nem működik ez, nem működik az, erre való. :) Ez nem a keleti "alfaként kiadjuk a kész cuccot" verzió, hanem valódi alfa, nincs kész, kukáznak dolgokat, totál más lesz itt-ott a végleges. Garantálom, hogy a kezdeti alfa 1 csak nyomokban hasonlít majd az éles játékhoz.

Running, szerintem nem sértődött, csak hiányosan, illetve félreinformált. :P