• Vicodine
    Nem tudom mirol beszelsz. Nem besertodtem, hanem tenyeket irok. Mar tobb mint egy evvel ezelott, amikor meg a pénzt gyujtottek, parezer ember szamara voltak belso tesztek. Lehet neked azert jon le ugy, ahogyan, az, amit irok, mert nem fogadod el a valosagot. En mindig igyekszem objektiven nezni a dolgokat, míg masok erre kevesbe hajlamosak (veled az elen sokszor). Ennyi az egesz… Nem kell kopkodni, csak elkellene kezdeni gondolkodni. Foloslegesen, amikor semmi pozitivum nincsen kilatasban, csak a hangzatos szavak, azon kivul abszolút semmit sem tettek meg le. Amikor bejott az uj combat video, akkor kicsit felbuzdultam ujra, de aztán gyorsan vissza is vettek azt a hitet, amit adtak. Lehet szepiteni, egy ujabb hazugsággal.

Nephin, en nem a redditrol informalodom, csak ott is megtalalhato minden. Altalaban kulonbozo mmorpvel foglalkozo siteokrol veszem az infokat, kb olyan helyekrol, mint amiket te is linkelsz. Illetve a tobb mint egy evvel ezelotti "teszteleseken" ismeros is reszt vett, mert bekerult az a par "szerencses" ember koze, akik a nagy semmivel jatszogathattak egy darabig :D Ha valamirol nem tudsz, meg nem jelenti, hogy nem tortent meg.