• Vicodine
    Nem tartom valoszinuleg, hogy nálunk maradni fog a my.com, mivel igen csak nagy felhaborodas van kibontakozoban, mivel eppen ennek a totalis ellentetjet igertek. Ezt pedig nehez lesz mar visszahozniuk egy esetleges valtassal is akar, mivel, mint arra haver felhivta figyelmemet, mar egyszer kimondta ez a buzerans, hogy ez a ceg kepviseli legjobban az o elkepezeleseiket. Mindezt azutan, hogy az elejen azt igertek, nem adjak ki kezeik kozul a kiadas jogat...Tehat, egyertelmusitettek mindenki szamara, hogy csak es kizárólag a lehuzasra mennek ra, es szarnak a jatekosokra, es csak a gyors profitra mennek ra, tehat a p2w garantalt. Ezzel nem is lenne baj, hogy egy adott cégnek vannak ilyen elkepzeleseik, hiszen mindenki ugy csinalja, ahogyan csak akarja. A baj ott kezdodik, hogy van egy igen nagy jatekosreteg, akiket ez nem zavar, es keszek barmennyit fizetni azert, hogy nyero pozicioba kerüljenek ingame, ez pedig fenttartja a ceget, es miután kipaszirozta az emberekbol a manit, lehuzza a rolot azt csumi. Eddig a pontig en meg igen nagy reményekkel voltam tele, de most, amikor elolvastam a kiadasrol szolo cuccost, en mar elkezdtem temetni, mivel eddig ez legalabb a 10.-ik hazugsaguk volt, es ez volt eddig a legdurvabb, most mar en is meginogtam, pedig az elso hirek utan szinte azonnal rajongo lettem. Ez van, megint nem lesz jopar evig semmi normalis mmo...