• unrealnoise
    #9
    Atya úr isten. Te azt nagyon okosat mondtál.

    1.) Tudod te hány millióan laknak tengerparton?
    2.) Mesélj erről a gondtalanságról akkor a kaliforniaiaknak az erdőtüzek, és az egyre nagyobb szárazságok idején.
    3.) Mesélj azoknak, akiknek a víztározójuk is lassan kiszárad. (Itt egy csomó cikket, műholdfelvételt be tudnék illeszteni. De itt vane ez: http://www.origo.hu/kornyezet/20150106-szarazsag-vizhiany-kobmeter-usa-ennyire-nagyon-kiszaradt-kalifornia.html)
    4.) Arról nem is beszélve, hogy az északi jégtakaró adott esetben teljes nyári elolvadása esetén milyen hatásai lehetnek a mi éghajlatunkra is. Mert azon már lehet nem fog mindenki mosolyogni...

    Annyira sokrétű és annyira sok problémát okoz és okozhat a felmelegedés, és éghajlatváltozás, hogy bizony, ez ellen nem lehet csak úgy védekezni.

    Tudod te az USA-nak mennyit kell költeni az egyre több és nagyobb hurrikánok és tornádók miatt? Láttad, hogy Olaszországban (ŐSSZEL!!!) mekkora tornádó volt?

    Nah most ragozzam ezt még neked?

    Arról nem beszélve, hogy ahogyan a Before the Flood című filmben Obama fogalmazott, rengeteg ember lesz kénytelen elhagyni a lakóhelyét, és ez bizony nemzetbiztonsági kockázatokkal is jár. Ezer oka van, hogy miért kellene a lehető leginkább a megújuló energiaforrásokra ráállni...

    De persze szerinted nincs itt gond... :DDDD