Egosoft X4
-
Permutant #7349 X3 TC-vel játszottam nagyon régen, írtam is.
Videókat csak óvatosan nézek, mert spoilerezik a tartalmak jelentős részét. Inkább olvasok, most leszedtem egy leírást angolul, abban úgy nézem minden fontos benne van. Egyelőre csinálom ezt a Boso Ta plotot, + valami triggerelt egy Terran plotot is, azt is elkezdtem. Építést tanulgatom az ajándékba kapott HQ-n, bár nem tudom mennyire érdemes oda komolyabb komplexet felhúzni?
Az mondjuk kicsit furcsa, és szerintem ez sincs átgondolva kellően, hogy rögtön az elején egy olyan rendszerben adja oda a HQ-t, amiben jönnek-mennek a mindenféle elemek, és már kezdéskor olyan hajókkal támadnak meg, amik ellen egyelőre esélyem sincs. A magasabb rangot már sikerült elérnem az Argonoknál, így már legalább egy fokkal erősebb hajókhoz is hozzáférek, de leginkább most a nyugisabb rendszerekben vállalok küldetéseket, hogy legyen pénzem. Meg néha kristályokat bányászom. Aztán az a terv, hogy megpróbálom bevédeni a HQ-t, vagy az oda vezető kapukhoz valami védelmet akarok tenni, de ehhez még sok idő és pénz kell.
Utoljára szerkesztette: Permutant, 2025.10.22. 14:02:45