Egosoft X4
-
Permutant #7347 Neked is köszönöm, akkor utána nézek a loop dolognak is. Jó lenne megoldani, mert állomások építéséhez sok anyag kell, és nem lenne optimális kézzel beszerezni mindent, meg vannak anyagok ami több modulhoz is kell, azokból még több kell, és jó lenne, ha folyamatosan szállítanák a teherhajók. A hozzárendeléssel jó lesz gondolom.
Műholdakat telepítettem a fontosabb szektorokba, erre még emlékeztem, hogy kell. Erről jutott eszembe, hogy ezeket meg is kell védeni? Érdemes letenni melléjük valami fegyvert, vagy aknákat, vagy nem támadják meg? Most nem a Xenon szektorokra gondolok természetesen, csak általában.
Könyv tippet köszönöm, erről nem is tudtam hogy létezik :-)
Brutál hangulatú a játék egyébként, ha az UI nem lenne ilyen szörnyű, 10 csillagos lenne nálam, de majd azt is megszokom valahogy. Nem tűnik logikusnak sok helyen, meg nem is átlátható egy kezdőnek. Már a Boso Ta küldetés elején elakadtam, mert sehol nem mondja el a játék, hogy CV-t kell felbérelni. Csak kiírja, hogy bővítsem a storage-t 5000-re, de arról semmit, hogy hogyan. Az állomás építését még valahogy átláttam, de ezt a hajóbérlést elég hülyén csinálták meg. Van ott egy gomb, hogy béreljek CV-t, de ha rákattintok, akkor annak ellenére, hogy a szomszédos rendszerekben van Adv. Satellite, nem látok egyetlen hajót sem a térképen, csak az állomásokat. Aztán ha valamire kattintok, már el is dobja az egész CV bérlős dolgot. Aztán rádión hívtam fel a CV-t, hogy felbéreljem, de őszintén nem tudom, honnan tudta, hogy mire akarom felbérelni, mert nem volt lista amiből választhattam volna. Csak mondta, hogy Ok, aztán átfáradt a Heretic's End-be-. Nem nagyon értem a logikáját. A grafika viszont ütős, főleg mikor kiszállok a hajóból. Nagyon adja, ahogy körbe tudom járkálni a hajókat. A zene is jó. Ezzel elleszek egy darabig, csak jussak túl a kőkorszaki UI lelkivilágán, meg a néhol elsőre nem egyértelmű megoldásokon. :-)