Egosoft X4
  • Permutant
    Játszik még valaki ezzel a játékkal? Én most bírkózom vele, de az UI borzalmas, nem könnyíti meg az életem.
    Pár kérdés, ha még jár erre valaki:

1. Elkezdtem kóricálni az Argon Prime-ban, gondoltam felfedezem. Kimegyek a hexa szélére, de az mindig tovább "tolódik", mintha sose lenne vége a rendszernek, vagy nem lenne határa. Lesz ennek vége valahol, vagy ez ilyen végtelen? Feltettem a Sector Expolrer modot, ami felfedezi a rendszert, de az is úgy csinálja, hogy a rendszer széleinél még látom, hogy maradt felfedezetlen rész, mert ott is kitolódik. Ő viszont befejezi a felfedezést egy idő után azzal, hogy szerinte a rendszer készen van.

2. Mivel lehet teljesen automatizálni az áruszállítást? Vettem egy Mercury-t és egy Ides-t. Trading Software rajtuk van. Azt látom, hogy el tudom küldeni adott állomásra terméket venni, utána pedig meg tudom neki adni, hogy hova vigye (vagy ezeket sorrenben is meg tudja csinálni). De ezt nem szeretném állandóan kézzel csinálni, hanem jó lenne beállítani, hogy mondjuk 2 állomás között hordja a cuccokat. Hogyan? Kell hozzá majd valami spéci szoftver még?

3. Előbbivel összefüggésben, hogyan lehet azt megmondani a teherhajónak, hogy keressen a rendszerekben legjobb áron XY terméket, aztán vegye szépen meg, ha talál? Mintha X3-ban lett volna ilyen lehetőség, de már nem emlékeszm, nagyon régen játszottam vele és az is lehet, hogy ott is csak a bónusz pakkban volt valami ilyen szotver, ami ezt tudta.