Egosoft X4
  • Jóózsf István #7297
    Olyan érzésem van. (Határozottan!) hogy megint belenyúltak az erőviszonyokba.
    Egyrészt mintha a Khaak nem reprodukálná magát, tehát, ha egy szektorból kiirtottuk őket, akkor onnan KI VANNAK IRTVA!
    És mintha a xenon is gyengébb lenne. A bal felső rezervátumból ami négy szektort tartalmazott a szentháromság elvett egyet. Eddig erre nem volt képes. Viszont az "örök életű" Asgard ki van lőve! Hogy azt a Xenon, vagy a Triniti csinálta, azt nem tudni!

Szépen haladok a "LEHETETLEN" terraformálási küldetéssel. Itt lehet leszüretelni a hosszú harácsoló munka gyümölcsét, amikor az elmebeteg küldetési mennyiségek láttán nem pánikba esünk, hanem elmegyünk az egyik komplexünkbe ahol KÉSZLETEN VAN!!! :-DDD
    Mondjuk a planktonnal megfogtak, mert nekem csak egy büfém van a halaknál és ők sem jeleskednek a gyártásában.

Mivel a bolygógyurmázás rettentően unalmas, közben felrántottam 4-5 komplexumot. Ami szintén unalmas, de most mit csináljak. Ha elmegyek harcolni, akkor valós időben nem jutok egyről a kettőre. Kénytelen vagyok egy félreeső helyen folyamatosan járatnia SETA-t. De most legalább van értelme. Hála az új processzornak. (15 - 30 kocka)

Még egy észrevétel: Az automatikus mentés a játékban eltelt időt veszi figyelembe, nem a valóst. Ennél fogva SETA alatt kábé 2-3 percenként ment. (Talán 40-80 percre van állítva.) Nagyjából mindig akkor, amikor épp küzdök a játék "intelligenciájával" merthogy ő jobban tudja, hogy ÉN hova akarom tenni a modult!!! Mert én honnan is tudnám, hogy hova akarom tenni. AZT MAJD Ő TUDJA!!! Verjem bele...

Mielőtt jönne az okos tanács, hogy építkezés közben ne gyorsítsak. DE! 30 kockánál nem probléma. Simán lehet dolgozni.

Ja, és az Úttörőknél felállított büfé - droglabor abból él, hogy EC-t ad el. Hát jó. Ha az kell. Amúgy a Terránoknál (Merkúr) és a halaknál is van egy egy akkumulátor gyáram, aminek ezerszer nagyobb a kapacitása! De mindegy.