Egosoft X4
-
Hát én is leszarom a hangot, mert úgysem hallok semmit. De akkor meg minek erőlteted ezt a hang dolgot? Úgysem hall senki semmit, szóval az, hogy nincs rajta, tök mindegy.
Jahogy épp a hang lett volna a lényeg?
De, ha nem hallom, mert olyan halk, akkor nem mindegy?
A gond nálad van. De szerintem a bio részben :))
Nekem semmi gondom nem volt a bandicam-mal. 3 monitor esetén ügyesen tudtam felvenni vele egy FHD nagyságú területet a kurzor körül. Kb. észre sem lehetett venni, hogy nagyobb képernyőn játszom, mint FHD.
Az ultraszélesekkel meg a vga felvevőjén kívül mindegyik programmal gondom van. Ezt az 5K-nak becézett felbontást se a bandicam, se a steam nem támogatja. Mindegyik lekicsinyíti képet, de a képarányt megtartva.
A hangnál meg szerintem az a gond, hogy nagyon feltoltad a hangcuccod hangerejét, ezért a gépen veszed vissza, így halk lesz mindenki máshoz képest. Vagy rosszul tippelek? Ha a hangcuccod halkítanád, akkor a gépet feltolhatnád és máris jó lesz másnál is, nálad is.
Persze én is megtehetném, hogy hangosítom a hangcucccom, mert van benne tartalék. De egyrészt makacs vagyok, mint te, másrészt, ha nem figyelek, akkor a következő videó üvölteni fog, mint az állat. Az meg nem hiányzik senkinek.