Egosoft X4
  • Jóózsf István #7282
    Akkor legyen így: A hangerő így marad, mert nekem így jó. Mindenki más le van szarva!
    Az első verzió szerintem szociálisabb volt, de az eredmény mindkettőnél ugyanaz! :-D

De beszéltük a gőzöst, de amikor én próbáltam, akkor még nagyon gyerekcipőben járt. 4K-t sem tudott.
    De mintha most is próbáltam volna, csak a megosztással és a fájl elhelyezésével lenne probléma. Mindegy. Dobtam, mert nem volt jó. Hogy miért, az mindegy.

Azt meg ne mondja senki, hogy a beépített vga meghajtójánál praktikusabb felvevő létezik. Hogy ez vacakol néha? Hát igen. Együtt lehet vele élni, mert ha eszembe jut, akkor szoktam csinálni egy pár másodperces próbafelvételt. És abból kiderül, hogy most épp milyen kedve van. Ha van hang, akkor jó, ha nincs, akkor kilépek a játékból, újraindítom a gépet, vagy csak a hangeszközt, (Ami a vga. Ugye!?!? De ezt a gép nem tudja! És én nem is fogom elárulni neki!) mert van amikor csak az megy el.

A zöldre váltásról meg annyit, hogy a terveim szerint majd csak a 6090 fog érdekelni. addig meg hátha leszokom a játszásról. Vagy már nem is lesz olyan játék, ami miatt érdemes lenne beleölni egymillió pengőt.