Egosoft X4
-
Jóózsf István #7260 Az "epikliféldnél felkiálthattam volna, hogy: "Nincs új a nap alatt," de az nem felelne meg a valóságnak. Hisz előtte látszik, hogy az auto pilóta fejlődött.
Az új repülési modell... Hogy is mondjam? A Kuraokaminak eddig is volt valamekkora tehetetlensége. Az jó, hogy nagy sebességnél is el lehet fordítani a hajót. Eddig nagyon bután viselkedett! Az viszont nem jó, hogy kis sebességnél is számítani kell sodródásra és a hajó irányíthatósága nagy mértékben romlott. Így most inkább amolyan nyútoni. (Amit nem véletlen nem használtam!) Értem én, hogy ez egy fregatt. De ha nekem ez esik kézre, akkor ezzel szeretnék menni irtani az ellent. MINT EDDIG IS! Ha viszont valaki meg szeretné mondani hogy én mivel szeretnék közlekedni, az nem jó ómen. Márpedig ezzel a hajóval a közelharcot el lehet felejteni. Persze majd jön egy fogadatlan prókátor, aki kardoskodik majd az ellenkezője mellett, de...
Tudom - tudom. Nem nekem készült a játék. Ezt most nyáron tudomásul is vettem. Igyekszem is tartani magam hozzá. Nektek meg jó szórakozást az új ficsőrhöz.
(Picit még fennhagyom a játékot...)
Amúgy láttatok új utakat? Vagy azok még nincsenek benne?