Egosoft X4
  • RJoco
    Jó ez a véletlen rálövök dolog, ha van ideje az embernek.
    Egy SCA állomást gyepált pár S-es és M-es hajó.
    Az S-es esetén a hidrának csak egy lövés és el is pukkant. Az M-esbe azért kell 3-4, hogy durranjon. Ha a lövések között várok egy kicsit, akkor nem vált pirosra és csak a durranásnál kapok frakció büntit, de az sem olyan vészes.
    Sőt, már párszor eljátszottam SCA M-es hajóval is, hogy elsőre nem akarta megadni magát, mert miért tenni? Véletlen rálőttem egyszer, kétszer, mire a hull hirteln esett egy szépet. Egyből ugrott a megkeresésre. Ha átvált pirosra, akkor viszont cseszhetem, általában már csak azért is megdöglenek.

A Sonra egész jó rohamosztagos szállító hajó lett. Főleg, hogy kapott is azért némi tuningot. Viszont a foglalás meg kétszer is bugosodott.
    Nem akart minden kabin a hajóba akaszkodni, aztán csak ment a hülye szöveg és nem történt semmi. Elsőre csak egy kabin volt, kilőttem, mindjárt elindult a foglalás.
    Másodszorra már ott lebegett a hajó körül 2 vagy 3 kabin. Úgyhogy kiteleportáltam a rendszerből és egyből sikerült megkapaszkodniuk a hajótesten és ment is tovább a feladat.