Egosoft X4
-
Csak egy kis keresgélés kellett, mert más már leírta :))
Szóval a lényeg, hogy a hulladékfeldolgozó percenként 150-et dolgoz fel. Szóval amíg nem végzett a beküldött cuccal, addig nem tud újabbat beküldeni a Manticore. Legalábbis én így értettem.
Az újrahasznosító HP-t és okostéglát csinál felváltva. Azért látom az okostéglánál az 5 perc várakozási időt, mert 5 perc a menetideje. Amikor HP-t csinál, akkor az okostégla vár, aztán cserél.
Ahhoz, hogy csak egyet gyártson, az kell, hogy a másik raktárkészlete 1-re legyen állítva. Vagyis ez jelen esetben nekem gond, mert az állomások építéséhez mind a két anyag kell. Max akkor tudnék ezzel játszani, ha külön állomást csinálok egyiknek, másiknak és ami épp fontosabb, azt működtetem.
Macerás.
Aztán az illető leírta azt is, hogy 1 hulladékfeldolgozóhoz mennyi újrahasznosító kell és ezekhez hány napelemet kell építeni egy 100%-os rendszerben.
Viszont itt vigyázni kell, mert a fejlesztők köcsögök és a frissítésekkel variálnak a szektorok napsugárzás szorzóján is.
Itten a link, ha jobban szeretnél okosodni.
Nekem most elég az a lényeg, ha több okostéglát akarok, akkor külön állomást kell neki építenem. Abból a szempontból nem is baj, hogy jobban kordában lehet tartani az EC megcsappanásokat.